tillbyggnationer

Tillbyggnad

Att hitta duktiga byggföretag och jämföra offerter när du ska bygga en tillbyggnad är ingen lätt process. Vi på PM Bygg & Plattsättning AB kan ta oss an större projekt genom totalentreprenad. Av vårt byggföretag i Eskilstuna kan du naturligtvis få en kostnadsfri offert, så att du vet vad tillbyggnaden kommer kosta innan du bestämmer dig.

Bara fantastin sätter gränser på din tillbyggnad i Eskilstuna

Behöver du mer utrymme? Att låta ditt hus eller fastighet växa och ändra form i takt med dina behov kan verkligen förbättra och förändra din situation.

Bara fantastin sätter gränser för hur du kan förändra din bostad. Det finns däremot flera förhållanden att behöva anpassa sig till, exempelvis bygglov och ritningar. Vi hjälper dig med allt detta, så länge du redogör för dina önskemål i din kontaktförfrågan.

Drömmer du om ett sadeltak eller en tillbyggnad på huset?

Hos oss hittar du flexibla kvalitetslösningar när du funderar på att bygga om eller till. Anlita oss när du behöver en kunnig byggleverantör som lägger stor vikt vid ett smidigt, effektivt arbetssätt – oavsett storlek och karaktär på ditt projekt. När du anlitar oss är vi noga med att leverera ett totalpris för att du ska känna dig säker i att inga oförutsedda kostnader ska dyka upp med tiden.

tillbyggnad litet hus

Personligt bemötande & tydlig planering

För oss är planeringen av ett projekt minst lika viktigt som det faktiska utförandet. När du anlitar oss för din tillbyggnation ser vi till att hålla tidplan och budget. Hos oss får du ett personligt bemötande och vi bollar gärna idéer med dig. För oss är det viktigt att vi alltid erbjuder en nära dialog där du som kund har möjlighet att komma med frågor under arbetets gång med tillbyggnaden.

Har du frågor kring din tillbyggnad i Eskilstuna? Kontakta oss!

För att få ett korrekt prisförslag på din tillbyggnad i Eskilstuna rekommenderar vi att du kontaktar oss för att berätta mer om dina önskemål, så kan vi ge dig ett exakt pris för det planerade arbetet.

Investera i en tillbyggnad och förbättra hemmet eller kontorslokalen. Du anger dina önskemål och vi sköter jobbet!