Om oss

Ditt byggföretag i Eskilstuna

Välkommen till oss på PM Bygg & Plattsättning AB! Vi är ett byggföretag i Eskilstuna som erbjuder tjänster inom bland annat renovering, tillbyggnad och ombyggnad av villor, fritidshus och fastigheter.

Vår vision är att vara din yrkesverksamma hantverkare som ser till att ditt byggprojekt ros i hamn enligt önskemål och inom budgetram. Vi hjälper både privatpersoner och företag med alla sorters renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader och andra byggprojekt oavsett omfattning.

PM Bygg & Plattsättning bilen

Vår styrka är våra medarbetare och vår affärsidé

Vår styrka är våra medarbetare och vår affärsidé är att erbjuda det bästa av två världar: det lilla bolagets närhet med ett personligt bemötande och korta beslutsvägar, och det stora bolagets kapacitet och styrka. Du som kund kan alltid vända dig till oss under arbetets gång med frågor eller rådgivning. En öppen dialog garanterar att ditt byggprojekt blir perfekt.

Noggrannhet är A och O för oss

Våra medarbetare har stor erfarenhet av komplicerade projekt där problemlösning på plats tillhör vardagen. Med varsam hand förverkligar vi dina idéer, så att du inom kort kan glädjas åt en större och luftigare bostad, en ny uteplats eller vad du än vill göra.

Om du har några funderingar kring vår verksamhet eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig är du välkommen att kontakta oss.